Homepage Communicatie module

communicatie cockpit

De “Communicatie module”, is een allround communicatie platform, waarin je als ondernemer op een makkelijke manier heel efficiënt communiceert met je doelgroepen. Zowel campagnematig als incidenteel kan je de volgende elementen aansturen;


• social media berichten,
• nieuwsbrieven,
• sms marketing,
• rss feeds,
• weblog berichtgevingen,
• website elementen

De communicatie cockpit is ook als losse module naast je huidige website te gebruiken.Met deze applicatie kan je mooi balanceren tussen lage en hoge commerciële berichten. Je geeft de ontvanger interessante informatie met laag commerciële berichten, maar uiteindelijk is vaak het doel om de bezoeker naar een conversie pagina te verleiden met hoog commerciële berichten, zoals bij acties of inschrijfformulieren. De krachtige wisselwerking tussen inbound en outbound marketing zorgt voor de perfecte connectie met de ontvanger.

Met de mobiele app “de groeptoeter” worden gemaakte foto’s en teksten direct op de website geplaatst en via communicatie kanalen verspreid (instelbaar). Er wordt hierdoor een brug gelegd tussen de praktijk en de website. Projecten, referenties, nieuwsfeitjes blijven hierdoor in beweging.

inrichten van de contentflow

Met communicatie kunnen de meeste ondernemers vaak nog heel veel winnen. Alleen al door structureel online aanwezig te zijn op de verschillende media kanalen, verander je bij de ontvangers, het gevoel en het perspectief.

Om de communicatie een voortdurend proces te laten zijn, is het nodig om de contentflow in te richten. Binnen de kracht van Synergie zijn alle modulen al automatisch onderling met elkaar verbonden en worden inspanningen door de ondernemer vermenigvuldigd.

Wij vertellen en demonstreren hier graag over!


Maak geheel vrijblijvend een afspraak..

Wij gaan graag in gesprek met u.
Laat uw gegevens achter en wij bellen u z.s.m. terug!

Bel me terug!