Homepage Google vindbaarheid Google module

Google module.. het werkt!

Een belangrijk onderdeel voor ondernemers die daadwerkelijk gevonden willen worden op Internet is de Google module, hiermee kun je in de backoffice manager zoekterm combinaties invoeren, waarna het systeem geautomatiseerd hiervan een dynamische landingspagina's aanmaakt. Hiermee sla je de brug tussen de zoektermen die iemand ingeeft op Google en het conversie moment op de website. 

Inzet Online werkt met de allerbeste Internet technieken op topniveau maar wel betaalbaar! Wij vertellen hier graag over.... want het werkt!

succes verzekerd!

De landingpagina's zijn de achterdeuren waarop je gevonden gaat worden, de zoektermen die de eindklant invoert in de Google zoekbalk. Je gaat hierbij zitten op de stoel van de klant en bedenkt de zoekwoordcombinaties. Het kost slechts tien minuten om een goede Google pagina te maken, terwijl iedere zoekwoordcombinatie maandelijks structureel gemiddeld 10 bezoekers extra oplevert.

Het systeem genereert zelf geheel automatisch een html Googlepagina in uw huisstijl. Hierbij zijn alle elementen gefocust op de zoekwoordcombinatie.


Maak geheel vrijblijvend een afspraak..

Wij gaan graag in gesprek met u.
Laat uw gegevens achter en wij bellen u z.s.m. terug!

Bel me terug!