Vindbaar in google...

Gevonden worden in Google is een must voor elk bedrijf! Natuurlijk wil iedereen bovenaanstaan op pagina 1 in Google, maar hoe kom je daar? Wij helpen je graag!

Een belangrijk onderdeel voor ondernemers die daadwerkelijk gevonden willen worden op Internet is de Google module, hiermee kun je in de backoffice manager zoekterm combinaties invoeren, waarna het systeem geautomatiseerd hiervan een dynamische landingspagina aanmaakt. Hiermee sla je de brug tussen de zoektermen die iemand ingeeft op Google en het conversie moment op de website. 

 

Succes verzekerd!

De landingpagina's zijn de achterdeuren waarop je gevonden gaat worden, de zoektermen die de eindklant invoert in de Google zoekbalk. Je gaat hierbij zitten op de stoel van de klant en bedenkt de zoekwoordcombinaties. Het kost slechts tien minuten om een goede Google pagina te maken, terwijl iedere zoekwoordcombinatie maandelijks structureel gemiddeld 10 bezoekers extra oplevert.

Het systeem genereert zelf geheel automatisch een html Googlepagina in uw huisstijl. Hierbij zijn alle elementen gefocust op de zoekwoordcombinatie.

We helpen je graag met vragen...
bel , whatsapp of mail ons.

   06 200 10 538