Ik heb een goede advocaat nodig!

vrijdag 26 januari 2018 -

In opdracht van MPC Advocatuur zijn we op dit moment druk bezig met...

Jazeker... ik heb een goede advocaat nodig om een goede website voor te bouwen.

 

Goed dat er MPC advocatuur is.Juridische dienstverlening, speciaal voor ondernemers. Advies, begeleiding, trefzekere hulp. Zodat de zaak op rolletjes loopt, als het gaat om wetten en regels, rechten en plichten, afspraken en kansen.

Minder slapeloze nachten, meer ondernemen.
Als ondernemer of zelfstandige heeft u geen tijd voor 'hoofdpijndossiers' of onaangename verrassingen in de kleine lettertjes. U wilt vooruit; snel en doortastend als het kan. Met beleid en geduld als het nodig is.

Nieuwe website met de Kracht van Synergie techniek..

In opdracht van MPC Advocatuur in Tynaarlo zijn we op dit moment druk bezig met het ontwerpen en realiseren van een nieuwe website.
Doelstelling is een heldere en overzichtelijke website die de juiste uitstraling en beleving heeft. Daarnaast wil MPC advocatuur graag gebruiken maken van de Google module voor betere vindbaarheid en onze Communicatie module voor het schrijven van Blogs, versturen van digitale nieuwsbrieven en het plannen van Social media beheer.

 

We houden u op de hoogte zodra de website Online is!

 

Heeft u ook interesse in een nieuwe website en de techniek "Kracht van Synergie" informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Vraag informatie aan 

Reageren?

< Terug naar het overzicht