Meer aandacht voor je bedrijf tijdens de Sneekweek..

dinsdag 5 februari 2019 -

Voor je het weet is het weer zo ver... Sneekweek 2019. We hebben er zin in!Sneekweek vieren is een belevenis!

Dit jaar 2019 vieren we de 84e Sneekweek van vrijdag 2 augustus t/m zondag 11 augustus en zoals gewoonlijk zal het weer een groots evenement worden met de zeilwedstrijden op het Sneekermeer, de feesten op het starteiland, de vele muziekpleinen in de binnenstad van Sneek en live muziek in de horeca. En natuurlijk de gezellige terrasjes, lekker eten in de mooie restaurants van Sneek en niet te vergeten de braderie in de binnenstad van Sneek. Kortom veel te beleven!!

Sneekweek gids (handig pocketformaat A6 )

Naast de vele websites die wij realiseren zijn wij ook al 12 jaar uitgever van de Sneekweek gids. Dit handige pocketformaat gidsje is inmiddels een begrip en informeert je precies waar wat te doen is tijdens de Sneekweek. Zo heb je in de gids een duidelijk overzicht van alle evenementen en activiteiten die in de binnenstad worden gehouden. Daarnaast staat al deze informatie ook op onze website www.sneekweekgids.nl die in de maanden juni, juli, augustus en september meer dan 150.000 bezoekers trekt.

Ook zijn we erg actief op onze Social media kanalen > Facebook   > Twitter   > Instagram waar je ons kunt volgen.

 

 

De Sneekweek gids heeft een oplage van 25.000 stuks
Verspreiding: alle jachthavens, campings, binnenstad, horeca en huis aan huis in Sneek en omstreken.

Adverteren tijdens de Sneekweek heeft een hoge attentiewaarde

De Sneekweek is landelijk bekend en trekt enorm veel bezoekers naar Sneek. Ook online wordt er veel gezocht op Sneekweek en daarnaast volgen vele duizenden mensen onze social media kanalen. Aantrekkelijk dus om als ondernemer hiervan te profiteren met je bedrijf.

Wij kunnen op vele fronten met je meedenken en zorgen dat je een hoge attentiewaarde krijgt voor en/of tijdens de Sneekweek.

Je kunt adverteren in onze gids, op onze website www.sneekweekgids.nl , onze Social media kanalen of een combinatie maken.

Heb je interesse neem dan zeker contact met ons op voor de tarieven en mogelijkheden.

Ik vertel je hier graag over!

Met vriendelijke groet,
Thierry Kamminga   06 200 10 538

 

> neem contact met ons op

 

 

 

 

Reageren?

< Terug naar het overzicht