Nieuw logo, huisstijl en website voor rijschool Sneek

vrijdag 18 januari 2019 -

Als rijschool in Sneek wil je goed voor de dag komen met je auto. Maar niet alleen je auto is belangrijk, ook de uitstraling van je bedrijf als logo, huisstijl en website zijn...


Over rijschool Sneek

Rijschool Sneek is een jong en dynamisch bedrijf en zoals de naam al aangeeft, gevestigd in Sneek. Wij staan voor een goede en vlotte service en een persoonlijke benadering. Het begint allemaal bij jouw wensen. Wanneer wil je lessen en waar wil je worden opgehaald?

Over de rijinstructeur

Rijschool Sneek is de rijschool van Johnny Kamminga. Autorijden is zijn passie en deze wil hij graag met gemotiveerde leerlingen delen. Naast rijschoolhouder ken je Johnny misschien ook als artiest onder de naam Johnny Kay en wie weet zingt hij ook nog een liedje voor je tijdens de rijles :-).

Als leerling sta jij centraal!

Bij rijschool Sneek sta jij centraal!
Het belangrijkste is dat jij je vertrouwd voelt in de auto en dat je in je eigen tempo kunt wennen. Wij zorgen ervoor dat je op een veilige en ontspannen manier kan rijlessen en natuurlijk je rijbewijs gaat halen!


Nieuw logo, huisstijl en website realisatie.


Voor dit jonge dynamische bedrijf in Sneek hebben wij het nieuwe logo ontworpen, de huisstijl en website gerealiseerd. Een prachtig project en weer een tevreden klant!

 

> Bekijk de website


Heb jij ook interesse in een nieuw logo of een professionele website?
Kom eens een kop koffie drinken en laten we het er over hebben, ik vertel je graag meer over de mogelijkheden.

Van harte welkom!

Met vriendelijke groet,
Thierry Kamminga ( 06-20010538 )


Reageren?

< Terug naar het overzicht