Nieuwe website voor restaurant 't Witte Huis in Donkerbroek

woensdag 25 januari 2017 -

Met veel plezier en passie gaan we beginnen met deze mooie nieuwe opdracht...

In opdracht van het prachtige bedrijf "Restaurant 't Witte huis in Donkerbroek" gaat Inzet Online met veel plezier en passie een nieuwe website ontwikkelen. De opdracht en doelstelling is een nieuwe responsive (geschikt voor mobiel, tablet en pc) website ontwerpen die de juiste sfeer gaat uitdragen naar de gasten toe. Daarnaast zullen verschillende modules worden ingezet voor oa: Google vindbaarheid en communicatie.

We hebben er zin in! ...en zodra de website klaar is zullen we dit zeker laten weten!

Over 't Witte huis
't Witte Huis is een modern & sfeervol restaurant met diverse zalen in het hart van de drie noordelijke provinciën. Service en gastvrijheid zijn vanzelfsprekende onderdelen van onze dagelijkse werkzaamheden.

In ons recentelijk gerenoveerde restaurant bieden wij onze gasten een prachtige ambiance om in sfeer te genieten van een heerlijke maaltijd. Onze moderne zalen zijn voorzien van alle faciliteiten om iedere bijeenkomst succesvol te laten verlopen.

Vanuit onze keuken worden uiteenlopende gerechten geserveerd. Onze 'dagverse' menukaart is zeer gevarieerd en altijd bij de tijd.

Wij hopen ook U binnenkort als onze gast te mogen begroeten!

Heeft u ook interesse in een nieuwe website of wilt u een geheel vrijblijvend gesprek?

> Kom koffie drinkenReageren?

< Terug naar het overzicht