Homepage Websites en beheer

responsive websites en webshops

Vandaag de dag moet iedere website of webshop responsive zijn en dus geschikt voor mobiel, tablet en PC. Daarnaast speelt vormgeving en beleving een grote rol. Ook is het belangrijk om een logische route aan te bieden op de website. De klant wil liever sneller geholpen worden, dan voor verrassingen komen te staan.

Een goed gevoel en de juiste uitstraling is de basis voor het uiteindelijke conversie (kies) moment van de klant. De website is de plek waar het allemaal gebeurt, dat is de plek waar de bezoeker kan converteren naar resultaat. Met jarenlange ervaring in de Internet branche kan Inzet Online precies dat realiseren waar u naar op zoek bent. En oja niet onbelangrijk... betaalbaar!

eenvoudig beheren

Het beheren van uw website moet eenvoudig en makkelijk zijn.
Dit kan met de technieken die wij leveren.

Snel een tekstje veranderen, menu aanmaken, nieuws plaatsen of een foto toevoegen is allemaal mogelijk. Door snel de content te kunnen veranderen blijft de website levendig en blijven uw klanten up to date!

Daarnaast is het ook mogelijk dat wij uw website beheren, hiervoor werken wij met een uren strippenkaart. We vertellen u hier graag over.

Wij gaan graag in gesprek met u.
Laat uw gegevens achter en wij bellen u z.s.m. terug!

Bel me terug!